Veckokollen V.44 – Höstlov

Höstlovstider och vi hoppas att alla som befinner sig på villovägar får en spännande och rolig vecka. På hemmaplan händer det också grejer och under måndagen och tisdagen har det varit höstlovsfotboll uppe på Laröds IP.

Ca 50 stycken mellanstadieungdomar har deltagit dessa två förmiddagar och i för årstiden sköna temperaturer har träningarna präglats av hög frenesi och mycket bra driv. Måndagen inleddes med med fyra stationer, bestående av olika fokusområden, och därefter avslutade vi med lite tävlingar. i dag tisdag har det varit spel i olika former på menyn och vi hoppas att samtliga deltagare har haft två roliga och lärorika träningspass, med mycket glädje. Naturligtvis har vi avslutat med lunch efter tillfällena och vi tackar samtliga deltagare för två sköna dagar och hoppas att de får en riktigt fin fortsättning på höstlovet.

I övrigt fortsätter HIK-kvarnen att mala och en av klubbens absolut viktigaste satsningar de senaste åren har varit att erbjuda utbildningar till våra fantastiska, ideellt engagerade ledare. Detta har slagit väldigt väl ut och de senaste två åren har över 50 st av våra ledare valt att förkovra sig ytterligare inom fotbollens så gedigna och spännande värld. Törsten verkar aldrig släckas inom vår starka ledararmada och på lördag är det dags för nästa diplom C-utbildning. 15 fantastiska ledare tar har valt att ta nästa steg i sin tränargärning och engagemanget som genomsyrar våra ledare är verkligen fantastiskt. Vi uppskattar detta väldigt mycket och hoppas att vi kan fortsätta utbilda övriga ledare i framtiden.

//..Heja Hittarp!

HIK-logga

 

Partners

Guldsponsorer