Är du vår nye klubbchef?

Som Klubbchef ska du vara motorn för att förverkliga alla initiativ som vi kommer att implementera för Hittarps IK. Det ligger en innovativ tre-års plan på styrelsens bord som du blir ansvarig för att driva framåt.
Vi ser gärna att du älskar människor och har ett affärsdriv samtidigt som du drivs av att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och ungdomar att växa och må bra i, när de spenderar sin tid i Hittarps IK.

Vi tror att du har följande egenskaper:

Entreprenörskänsla: Du gillar att se nya affärsmöjligheter och är duktig på att omsätta våra strategiska planer i operativt arbete. Du tycker om känslan av att allt är möjligt och trivs i en miljö som präglas av stor frihet, flexibilitet och fokus på våra medlemmars/partners behov.

Eget driv: Du är självmotiverad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål och att göra det lilla extra för att göra medlemmar/partners och andra intressenter (och dig själv) nöjda. Du har en egen inbyggd motor och driver ditt eget arbete målfokuserat. Du har god framförhållning och älskar att leverera.

Utåtriktad: Du får näring av att prata med folk! Du är nyfiken på personer i din omgivning och gillar att ta nya kontakter. Du känner dig bekväm i kontakter med personer på olika nivåer i organisationer och kan prata med personer med olika bakgrund, titel och personlighet.

Välkommen med din ansökan!

maria@skillway.se 0705107769

HIK-logga