Välkommen Emilia Jönsson

I seniorsfären börjar det röra på sig och vi kan nu avslöja att vårt damlag lyckats säkra upp en viktig hörnsten till nästa års lagbygge. Det är med stor belåtenhet som vi konstaterar att Emilia Jönsson beslutat sig för att återförenas med HIK dam, efter en ett år lång sejour på Västergård med Eskilsminne DIF.

I Emilia får Firma Kiwi en bolltrygg, passningsskicklig innermittfältare vars egenskaper kommer passa perfekt in i nästa års upplaga av HIK Dam. Trots sin ringa ålder har Emilia, 18 år ung, redan hunnit med att spela fotboll på hög seniornivå under ett par säsonger och hon är således redo att iklä sig en nyckelroll i Hittarps IK redan nästa säsong.

Våra damer har lagt en solid grund under detta året och laget har mycket positivt att bygga vidare på inför den stundande säsongen. Med Emilia på plats står vi väl rustade inför en ny säsong och det finns ingen anledning att omvärdera vår strävan om att även nästa säsong tillhöra tabellens absoluta toppskikt.

För damlagets del är man redan nu igång med sin träning, även fast laget självfallet håller julledigt längre fram, och vi skulle inte ta för oävet att ytterligare någon förstärkning ansluter och hjälper ett redan starkt Hittarps IK att ta ytterligare kliv under 2018.

Varmt välkommen, Emilia!

HIK-logga