Veckokollen V.47 – Julavslutningar

2017 års målraka är nu nära föreliggande, men än återstår en rad roliga aktiviteter med HIK-anknytning. Vi har inga som helst avsikter att dra ner på tempot utan växlar istället upp och planerar att ta detta händelserika år i mål på ett förtjänstfullt vis.

Nu på fredag har vi vår stora, årliga julavslutning med HIK-familjen, vårt eminenta sponsorsammanhang vars inverkan på Hittarps IK numera verkligen är av monumental karaktär. Vår ambition är att skapa så bra förutsättningar som möjligt för våra barn och ungdomar, detta är kärnan av vår kamratklubb, och HIK-familjen möjliggör för oss att på allvar skapa en idrottsklubb som gör verklighet av denna ambition.

Det är också ytterst glädjande att antalet anmälda till fredagens ”julefrokost” är rekordmånga och i dagsläget är vi över 150 st som valt att förgylla denna träff med sin närvaro. Vi har gapat stort och förundrat tidigare beträffande den härliga uppslutning som genomsyrar HIK-familjen, vilket varit högst berättigat, men fredagens deltagarlista gör oss faktiskt stumma av förundran. Vi känner stor ödmjukt inför de facto att så många ämnar att deltaga och Hittarps IK är fast beslutsamma om att fortsätta utveckla HIK-familjen, fortfarande med samma energiska anda, i vår strävan att kunna erbjuda våra sponsorer en kvalitativ, rolig plattform med genuint goda möjligheter att göra affärer i. Därutöver vill vi fortsätta bygga människor, ladda varje enskild deltagares personliga varumärke med positiva mervärden, och vi är övertygade om att HIK-familjen rätt hanterat kan skapa just sådan effekt.

Fredagens agenda är minst sagt diger och det är mycket som ska hinna avverkas under denna epilog, innan HIK-familjen går i lite juldvala för att samla kraft inför 2018 års alla spännande aktiviteter. Bland annat ska nästa års marknadsplan presenteras och detta pärlband av aktiviteter innehåller dels en rad spännande nyheter men naturligtvis också våra uppskattade klassiker. Därutöver ska Arne Jönsson i stora penseldrag också presentera klubbens tankar med morgondagens Laröds IP, ett arbete vi verkligen känner inspiration inför.

Senare samma kväll ska våra två seniorlag ha sin gemensamma avslutning, som går av stapeln på Jacob Hansens Hus inne i de centrala delarna av Helsingborg. Utöver socialt samkväm, vilket är högst upp på prioriteringslistan just denna kväll, ska det självfallet delas ut lite priser för prestationer under året.

Om vi blickar framåt och in i december kan vi nu också glädjande informera att förra årets succé, Uppesittarkvällen med Hittarps IK, återuppstår även i år. Den 20/12 annekterar vi nyetablerade kött- och delikatessbutiken, Hallen som ligger på Drottinggatan 100. Hallberg och Dencker modererar kvällen igenom, vi går live på vår officiella Facebook-sida klockan 18:00, och tillsammans med välsorterade gäster tar vi oss igenom HIK-året 2017 och blickar därefter framåt mot ett nytt spännande kalenderår. Tillsammans med Hallen kommer vi plocka fram lite mat och dryck och vi hoppas att många HIK:are sluter upp och förgyller denna högst avslappnade afton med sin närvaro.

Nu är även futsalsäsongen i gång för fullt och våra damer var i farten under helgen som nyss passerat. Årets Rååcup gick nämligen av stapeln och en hel radda föreningar från vår närhet medverkade. Våra damer gjorde återigen en stark insats, vann sin grupp och tog sig därmed vidare till slutspelet. I semifinalen tvingades laget dock bittert erkänna sig besegrade av LB07, med uddamålet, men tog sedan revansch mot Eskils i matchen om tredjepriset. Juliga Frigell-Jansson iklädde sig rollen som matchhjältinna när hon höll sig påpassligt framme i förlängningen.

Härnäst väntar HM och lite annat spännande och givetvis ämnar Hittarps IK att deltaga.

Att HIK kommer att göra en rad organisatoriska förändringar har förhoppningsvis inte undgått någon och i efterdyningarna av att Michel väljer att fortsätta sin yrkesbana som försäljningschef på Bädd och Bad söker klubben efter en ny person som ska fortsätta att utveckla Hittarps IK i rätt riktning. Än är det möjligt att söka tjänsten, vilket vi verkligen uppmuntrar, och känner just Du att dina kvaliteter limmar med de egenskaper som Hittarps IK eftersöker så klicka vidare på nedan länk:

Avslutningsvis vill vi slå ett slag för nedan fantastiska text, författad av en av våra fina ledare, som på ett väldigt behagligt sätt förklarar varför han valt att engagera sig som ungdomsledare i snart 13 år.

Med det hälsar vi er varmt välkomna till en ny vecka med Hittarps IK, vi syns på Laröds IP!

HIK-logga