Veckokollen V.48 – Ny gymnastikresurs

Hittarps IK befinner sig i en väldig tillväxtfas och våra två hörnstenar växer med skön kraft. Fotbollens utveckling har varit smått osannolik men även vår härliga gymnastiksektion växer med häftig fart. Våra yngre grupper blir större samtidigt som de äldre trupperna fortsätter längre, och för att kunna skapa ett klimat som är i paritet med denna utveckling har klubben valt att ta in en extra resurs, med andemeningen att paketera vår gymnastikresa för att skapa ännu bättre förutsättningar för både våra aktiva och ledare.

Denna resurs heter Annica Järnum och hon tillträde projektanställningen under förra veckan. Hennes första uppgift är att inventera våra grupper, förhöra sig med ledarna om status i respektive grupp för att sedan ta ett mer omfattande grepp om hela sektionen. Ambitionen är att detta sedan ska mynna ut i en ny paketering som är bättre anpassad för den nuvarande verksamheten samt hjälper våra ledare att kunna bedriva gymnastik som är i enlighet med vår filosofi. Avsikten är hela tiden skapa en inkluderande miljö som gör att fler barn fortsätter med sin gymnastik längre. Vi välkomnar Annica ombord på HIK-skutan och ser fram emot att ta del av hennes arbete längre fram.

Under fredagen hade vi två stora avslutningar med Hittarps IK. Vårt sponsorsammanhang HIK-familjen hade sin traditionsenliga julefrokost, på Sillen & Makrillen, och senare på kvällen var det dags för våra två seniorlags gemensamma avslutning på Jacob Hansens Hus.

Lunchen på Sillen överträffade alla förväntningar och rekordmånga 140 personer, fördelat på 100 företag, valde att sätta guldkant på denna aktivitet genom sin närvaro. Under träffen presenterades nästa års marknadsplan, vi är sanna förespråkare av framförhållning och det känns därför väldigt bra att redan nu kunna släppa samtliga arrangemang för nästa år, och därefter informerade Arne Jönssons om planerna runt Nya Laröds IP och vad en sådan ombyggnad skulle innebära för vårt upptagningsområde. Därutöver hade vi våra sedvanliga företagspresentationer, kliniskt utförda av Valvet, Sydafrikaresor och Hotel Skansen, och självfallet riktigt bra, socialt mingel.

Sillen

Vi passar på att rikta ett innerligt tack till alla fantastiska människor för året som nu passerat och vi ser med stor tillförsikt redan nu fram emot att skapa ett ännu vassare sammanhang tillsammans med alla våra fantastiska sponsorer på andra sidan årsskiftet.

På kvällen sedan var det dags för seniorerna att avsluta årets säsong, i källaren på Jacob Hansens Hus. Utöver en härlig kväll i varandras sällskap delades olika priser ut. Damerna valde att dela ut tre priser medan herrarna nöjde sig med ett pris.

Årets stjärnskott blev Isabel Aguilar och årets prestation gick till skyttedrottningen Matilda Grönlund. Året spelare i respektive lag gick till Mia Westerblad och Micke Dahlgren. Vi gratulerar samtliga pristagare, tackar för fina insatser under säsongen och ser fram emot att ta del av deras fotboll under den annalkande säsongen.

Årets hederspris gick till Håkan Skoog, vars ovärderliga insatser i Hittarps IK verkligen saknar motstycke. Även här vill vi passa på att rikta ett stort tack till den gode Skoog.

Herrarnas assisterande tränare, Rasmus Leijon har generöst passat på att klippa ihop en film med majoriteten av herrarnas seriemål under säsongen. Vi kan konstatera att det finns gott om läckra mål i videon, vilket båda gott inför den kommande säsongen!

Under fredagen hade vi finbesök av Youtube-profilerna PWG och Joltter, som spelade in en ny video med sina skills på Laröds IP. Utfallet av denna hittar ni här:

Efter besöket på IP bar det av till Madrid, för ny filminspelning med storstjärnan Antoine Griezmann. Skön konstrast på alla vis!

Med det sagt hälsar vi er varmt välkomna till en ny vecka med Hittarps IK, vi ses på Laröds IP!

HIK-logga

 

 

Partners

Guldsponsorer