Nyförvärv Herr – Patrik Åström

Herrarna fortsätter att stärka upp lagbygget och hälsar Patrik Åström, med otaliga matcher i Allsvenskan och Superettan på CV:et, varmt välkommen till vår kamratklubb på norr. En hårt arbetande, energisk winger med fin speluppfattning och flinka fötter ansluter därmed till truppen. Patrik är dessutom en riktigt frisk fläkt som förgyller alla omklädningsrum han befinner sig i, oavsett nivå.

Åström fick majoriteten av sin fotbollsuppfostran i HIF och han tog sig hela vägen upp i A-laget, där han spelade en handfull allsvenska matcher. Därefter fortsatte karriären i lokala storheter som Ängelholm (på den tiden de tillhörde Superettan), Landskrona BoIS och Trelleborgs FF. Under 2016 spelade Patrik i Eskilsminne IF och efter ett års uppehåll från fotbollen under 2017, bortsett från enstaka matcher i Fortuna FF, har drivet nu återvänt och det ska således bli riktigt spännande att följa hans framfart längsmed högerkanten under säsongen.

Att Patrik numera är bosatt i grannbyn Allerum, där många HIK:are har sin hemvist gör bara denna förstärkning än mer klockren och naturlig.

Vi hälsar återigen Patrik välkommen till Hittarps IK, kör så det ryker!

HIK-logga