Nyförvärv Herr – Kamal Barny

Med bred entusiasm kan vi nu avslöja att Kamal Barny ansluter till Kamratklubben på norr, från förra årets seriekollega Eskilsminne IF. Kamal är en slitstark, spelskicklig, strategisk spelare vars egenskaper gör honom till herrlagets nya motor på mittfältet den kommande säsongen. Kamal har ett riktigt härligt driv som sannolikt kommer att smitta av sig på övriga spelare i truppen och han har dessutom en enastående förmåga att göra sina medspelare bättre med sitt pådrivande, uppoffrande förhållningssätt till det gröna gräsets schack.

Kamal var starkt bidragande till Eskils avancemang den föregående säsongen och att han nu väljer att ta sin talang till Laröds IP är fantastiska nyheter för Hittarps IK. Att kunna presentera ett sådant nytillskott förhöjer lagbygget ytterligare och med Kamals närvaro förstärks laget med ytterligare en kravställare som inte tillåter övriga i truppen att använda sig av genvägar när det blåser som allra snålast under försäsongen. Ett ultimat verktyg i lagets stora strävan att tillhöra toppskiktet av tabellen när serien väl drar ihop sig under höstmånaderna.

Utanför plan är Kamal en noggrann herre som gillar att ta ansvar och med sitt ödmjuka förhållningssätt till sina medmänniskor kommer han säkerligen passa Hittarps IK alldeles utmärkt.