Nyförvärv Herr – Fredrik Gunnarsson

Hjärtlig välkommen säger vi till Fredrik Gunnarsson. Fredrik förstärker en snart fulltalig och redan stark trupp ytterligare inför den kommande säsongen som inleds i mitten på april. Fredrik kommer närmast från en ettårig sejour i moderklubben Glumslövs FF men har innan han vände hem till Max Mölder-land tillgodosett sig en fin fotbollsutbildning i Landskrona BoIS där han så sent som i november 2016 spelade a-lagsfotboll.

I Fredrik får herrlaget en ambitiös, bolltrygg och driven spelare som dessutom bidrar till den kravställande och goda miljö som är Hittarps IK  anno 2018. Fredriks ålder i kombination med den grundtalang han besitter gör honom till en intressant spelare med tydliga ledaregenskaper som med rätt vägledning och förtroende kan få blomma ut i vårt sammanhang.

Varmt välkommen till Hittarps IK Fredrik.