DM-matchen framflyttad

Damernas DM-match, som skulle spelas under onsdagskvällen, tvingades dessvärre skjutas upp då ett väldigt snöoväder sköljde över Nordvästra Skåne och Laröds IP. Vi hoppas in i det sista att nederbörden skulle lätta och att snön skulle töa bort, men i stället fick vi motsatt scenario med eskalerande snöfall. Domaren hade således inget annat val än att skjuta upp matchen som en direkt konsekvent av detta och C-plan, som preparerats under dagen, var helt klart i spelbart skick.

Denna tredje DM-omgång kommer att spelas på annat datum, vilket vi återkommer till så fort den är spikad och klar. Damerna reser nu till betydligt sydligare breddgrader, nämligen Malaga i södra Spanien, där formen ska finslipas inför en säsong som snart bara är en månad bort. Förhoppningsvis ska laget slippa snön.