Inför Real Corona

På lördag är det dags att åter inta Hittarpshallen för ny omgång i Regionala Futsalligan, den femte i ordningen denna glada höst. Real Corona från Stenungssund dundrar ner längs med E:6an men förberedelserna inför matchen har varit allt annat än optimala. Laget har drabbats av stort frånfall och länge har det varit osäkert om matchen skulle kunna spelas över huvud taget.

Det senaste budet signalerar grönt ljus och så länge inget annat förmedlas är det match som står på lördagens dagordning.

Serien vänder på lördag, vilket innebär att man redan ställts mot varandra, och i den första matchen HIK-Corona emellan vann Skåne-laget med hänsynslösa 9-1. Den första segern någonsin för Hittarps IK i RFL, vilket gör den lite speciell för oss.

Corona har haft en tuff inledning och står fortfarande på noll inspelade poäng. Med tanke på förutsättningarna inför helgens omgång kommer det krävas en helgjuten insats ifall sviten ska kunna brytas.

För hemmalaget ser prognosen ljusare ut och i lägret är det glada miner efter segern senast mot Herrestad. Förhoppningsvis kan vi rida vidare på vågen även över helgen och därmed på riktigt befästa treplatsen för att sedan snegla uppåt.

Matchen spelas alltså i morgon lördag, avspark 14:00 och vi hälsar alla varmt välkomna till Hittarpshallen!