Välkommen David Stenblom – Herr

Herrarnas fortsätter att formera om truppen inför 2019 och vi kan nu glädjande informera att ytterligare en ung, lovande, hungrig spelare valt att ansluta till kamratklubben i norra Helsingborg. Denna gång handlar det om mittfältsdynamon David Stenblom, senast i Helsingborgs IF, som nu alltså fortsätter sin aktiva fotbollskarriär i Hittarps IK. David är bördig i Landskrona, fostrad i familjeklubben BK Landora, och tog klivet över till HIF i tonåren. Där har han fortsatt att förädla sin talang, men istället för att kliva in i elitlagets allsvenska omklädningsrum fortsätter han sin bana en knapp mil norr om Mellersta Stenbocksgatan.

Den brytningssäkre mittfältaren har välutvecklade defensiva styrkor, som han kombinerar med god spelförståelse och precis passningsfot. Egenskaper som laget kommer ha stor användning av i uppspelsfasen den hägrande säsongen. Privat är David lugn, ödmjuk och målinriktad. Fina kvaliteter rakt av och att han kommer tillföra truppen massvis av nyttigheter råder det inga tvivel kring. Att han är tidigare lagkamrat med en hel skock i truppen att anpassningen till den nya kontexten kommer gå smidigt.

David kommer bära tröjnummer tre under 2019!

Vi hälsar David varmt välkommen till norrlaget och med honom och Axel Grahn på plats ser mittfältet ruggigt starkt ut!