Välkommen Kajsa Bank

HIK förstärker ledarstaben på damsidan och hälsar Kajsa Bank varmt välkommen. Kajsa kommer ansvara för damernas och F17:s fysiologiska träning. Kajsa har svenska rötter men är född och uppvuxen i USA, närmare bestämt Colorado. Senast har hon haft en liknande roll i University of Arkansas, men väljer nu att ta steget över Atlanten för att bli en viktig del i Hittarps IK.

På universitetet i Arkansas hade hon ansvar för flertalet idrotter, däribland fotboll, basket, simning, dykning, friidrott, tennis, golf, volleyboll och gymnastik. Det är med andra ord en mångfacetterad person som nu ansluter och med Kajsa på plats kommer damerna och F:17 säkerligen vara fysiskt förberedda när domaren väl blåser igång premiären i mitten på april.

Kajsas mamma är från Sverige, Anette Tånnander Bank. Den friidrottsintresserade har bra koll på Anette, som två gånger tävlat för Sverige i OS-sammanhang. I Montreal och Los Angeles där hennes främsta merit är sjundeplatsen i längdhopp.

Att förstärka ledarstaben med Kajsa ligger helt i linje med den nordamerikanska satsning som påbörjats. Att damlaget går en spännande säsong tillmötes är odiskutabelt och förhoppningsvis kan vi krydda den redan slagkraftiga truppen med ytterligare någon förstärkning inom en snar framtid.

//..Heja Hittarp

 

Partners

Guldsponsorer