Isa Aguilar till landslaget

Under gårdagen kallades Isabel Aguilar ånyo till futsallandslagets kommande läger. Denna gång vankas det träningslandskamper, detta då Sverige dessvärre inte kvalificerade sig till EM-slutspelet senare i år. Dubbelmöte mot Tjeckien hägrar och Isa, som varit tongivande i HIK Futsals framgångar den gångna säsongen, återfinns alltså återigen i truppen.

Det nystartade landslaget har snart varit i gång i ett år och Isabel, som uttryckt stora ambitioner med sin futsal, har varit en frekvent del av samlingarna hela 2018. Att hon inleder året med ny uttagning är självfallet ett kvitto på hennes stabila insatser med Hittarps IK. HIK:s stora framgångar under debutsäsongen har garanterat haft en överraskande effekt på alla som verkar inom futsalsfären. Andraplatsen efter suveränen Uddevalla var rättvis och Isabels erkännande är verkligen en rimlig uttagning.

Att få representera sitt land i landslagssammanhang är få förunnat. En ära man ska försöka njuta till fullo av, även fast fokus främst är på att prestera i samband med matcherna.

Vi gratulerar Isa och önskar henne lycka till under de kommande matcherna.

//..Heja Isa