Välkommen Isabelle Angel – Dam

Hittarps IK kan glädjande förkunna att Isabelle Angel väljer att ansluta till norra Helsingborg från backarnas stolthet, Glumslövs FF. Den unga anfallaren har varit den gröna tröjan trogen i hela sitt liv, men att fortsätta sin fotboll i division 1 är en möjlighet för stor att avstå. Åtminstone om man har ambitioner.

Isabelle är en vindsnabb anfallare med stor spelförståelse. Med sin uppoffrande spelstil kommer hon spela en viktig roll i det offensiva spelet, och förhoppningsvis kan hon kombinera dessa för kollektivet utmärkta egenskaper med framgångar även på det individuella planet. Isabelle, född år 2000, har framtiden för sig och förhoppningen är att Hittarps IK kommer hjälpa henne att ta ytterligare kliv i sin fortsatta utveckling.

Redan i helgen debuterade hon för sin nya klubb, och presenterade sig omgående. Hon svarade nämligen för damernas första mål denna säsong när hon löpte sig fri och sedan visade prov på iskyla i avslutet. Den typen av produktion kan vi verkligen tänka oss att bli bortskämda med!

Ievas trupp börjar nu sätta sig och med Isabelles entré ges laget offensiv slagstyrka som kommer vara av stor nytta inför den kommande säsongen.

Lets go!