Välkommen Edward Plönning

Hittarps IK hälsar anfallaren Edward Plönning välkommen till Kamratklubben på norr. Edward kommer senast från Ödåkra IF och på Toftavallen har han spottat in mål i parti och minut de senaste säsongerna. Nu är det dags att undersöka huruvida hans dokumenterade förmåga i motståndarnas straffområde kan fortsätta i samma effektiva anda även på högre nivå.

Under den senaste säsongen noterades Edward för hela 19 pytsar, vilket med bred marginal innebar skytteligaseger. Edward, med det Åshöjden-klingande namnet, är dessutom en hårt arbetande anfallare och hans uppoffrande spelstil kommer verkligen vara laget till gagn under säsongen.

Självfallet är det skillnad på division två och fyra, men en målskytt är alltid en målskytt och vi har redan bevittnat på träningarna att Edward är klinisk i sina avslut.

Kör så det ryker!