Damerna fortsatt obesegrade

I skånskt oväder, med piskande regn och snålblåst, tog damerna emot LB07:s duktiga F:19-lag på Laröds IP. Matchen slutade 1-1 och därmed är våra damer fortsatt obesegrade denna försäsong.

De yttre förutsättningarna präglade matchens innehåll men laget visade återigen prov på starkt försvarsspel och fina offensiva tendenser. Nyförvärvet Isabelle Angel höll sig återigen framme, och gjorde sitt tredje mål i den nya matchtröjan.

Målet föranleddes av att Mia Westerblad vinner boll i utkanten av gästernas straffområde. Efter en fin aktion förser hon anfallaren med ett inlägg längs marken, och Angel gör inga misstag i avslutet.

Hemmalagets mål var också matchens första, men spelskickliga LB07 lyckades alltså komma tillbaka och kvittera innan domaren blåste av tillställningen.

Nästa match spelas även den hemma på Laröds IP, denna gång är det IFÖ Bromölla som gästar våra domäner.

Mer om den matchen senare i veckan!