Inför Bromölla

Damerna tågar taktfast på och till helgen väntar en ny så kallad värdemätare. Denna gång gestaltad av seriekollegan, Ifö Bromölla. Matchen spelas på Laröds IP med avspark 14:00.

Bromölla är en hyfsat bekant motståndare för HIK och minnena från deras hemmaarena är uteslutande ljusa. När laget senast säkrade avancemanget till division 1, år 2014, var det just i Bromölla som avgörandet inträffade. Alla som var på plats minns både matchen och firandet med stor glädje.

Att det runnit litervis med vatten under bägge broarna sedan dess kan vi slå fast, och naturligtvis har det ömsats en del skinn i bägge trupperna.

Bromölla har hunnit etablera sig i ettan, förra året slutade laget strax ovanför nedflyttningsstrecket. En prestation de lär vilja bygga vidare på inför i år och att mäta sig med sådant motstånd är alltid givande.

De zebrarandiga ska känna sig varmt välkomna till Laröds IP!

//..Hittarps IK