Inför DM – Dam & Herr

Både tisdag och onsdag serveras det seniormatcher på Laröds IP. Distriktmästerskapen som gäller och detta är lagens möjlighet att kvalificera sig för nästa års upplaga av Svenska Cupen, vilket alltid är ambitionen.

Herrarna inleder i kväll och hälsar FC Trelleborg varmt välkomna till våra domäner i norra Helsingborg. Kvällens motståndare spelar dagligdags i division tre, där laget haft en tuff inledning på säsongen. Efter fem spelade omgångar står laget på tre inspelade poäng, detta efter lika många kryss. Man väntar alltså fortfarande på säsongens första seger i serien, och ett avancemang i DM står säkerligen också högt upp på föreningens önskelista.

Vi kan också konstatera att mycket av anfallsspelet är avhängt Joel Svendsen. Hans fyra mål på fem matcher, i ett lag som sliter resultatmässigt, är inget annat än imponerande.

För herrarnas del är DM så klart en tävling vi vill fortsätta vara involverade i, och lagets sikte är självfallet inställt på att avancera till nästa omgång!

Avspark 19:00 i kväll!

I morgon är det damernas tur att kliva in i turneringen. Även denna match spelas alltså på IP och för motståndet svarar Skurups AIF.

Morgondagens motståndare tillhör toppen av division två och har inlett säsongen övertygande värre. Totalt 15 poäng av 18 möjliga innebär en andraplats i tabellen, och det är med andra ord en kvalificerad kombattant som tar sig till IP under morgondagen.

Thilda Andersson är en riktig målspruta men hela laget är duktiga.

En inspirerande uppgift att sätta stopp för lagets framfart och damerna går naturligtvis in med målbilden att försöka vinna matchen. Avspark 19:00 på IP!

Naturligtvis är det fri entré på bägge matchern!