Stor städdag med Hittarps IK

Under helgen arrangerade Hittarps IK, i samarbete med Helsingborg Stad, en stor städdag i norra Helsingborg. En aktivitet som ligger helt i linje med klubbens filosofi att vara den stora samhällskraften i vårt upptagningsområde.

Majoriteten var aktiva under lördagen när det sopade rent längs gator, gräsmattor, stränder och skog. Inte en pinal missades när totalt 450 små städare taktfast marscherade fram med sina städpåsar.

Efter avslutad städning samlades samtliga ungdomar på IP där klubben bjöd på hamburgare och dryck. En aktivitet som skapar ansvarstagande samtidigt som den bygger klubbkänsla. Att vara måna om moder jord är ett förhållningssätt vi alla måste ha i åtanke framöver, och detta bidrag är verkligen ett steg i riktning mot den inställningen.

Vi tackar staden för förtroendet, våra medlemmar med föräldrar för det stora deltagandet och sportkontoret/styrelsen för grillningen.

//..Hittarps IK