Hej!

Har du hört talas om GDPR? Det står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).

Det är viktigt för oss i Hittarps IK att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss.

Vårt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som är en del av Hittarps IK. Vi behöver därför dina personuppgifter för att du bland annat ska kunna få information om de aktiviteter vi bedriver, bli anmäld till de samma, även få information om medlemsavgift samt att vi behöver dina personuppgifter för att meddela ansvarig myndighet om vem som har deltagit i de aktiviteter vi utför.

Den nya lagen innebär att du som medlem eller partner till Hittarps IK har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att beställa hem ett registerutdrag med dina personuppgifter, som till exempel namn och kontaktuppgifter.

Vill du veta mer?

klicka vidare på nedan länkar, som tydligt påvisar hur vi hanterar den information vi samlar på oss, alternativt kontaktar oss på Sportkontoret på telefon 042-92849.

formulär för begäran av registerutdrag HIK

integritetspolicy HIK