HIK-familjen

Inskrivning-134

2012 bildades HIK-familjen. Våra fantastiska sponsorer fick då äntligen ett familjärt och roligt sammanhang att hänga och skapa fördjupade relationer i. Hela tiden närvarande av klubbens ledord – Kul, Kamratskap och Kvalitet! Vi är verkligen stolta över det härliga genomslag HIK-familjen och dess aktiviteter fått under dessa tre år, och vi känner en väldig tacksamhet över den passion våra partners ideligen visar upp för att skapa detta så vitala nätverk, med Hittarps IK som ständig gemensam nämnare.

Ni kommer att stötta en förening som drivs under visionen: ”Så många som möjligt – så länge som möjligt”. Hittarps IK har tydligt breddfokus med ungdomsfotbollen och barngymnastiken som bas. Detta tror vi är vägen till framgång. Ni stöttar en förening som anser att det är en självklarhet att satsa likvärdiga resurser på både tjejer och killar.

Sponsorfolder 2017

Alla frågor beträffande HIK-familjen tas med Michel Ekberg alternativt Mattias Hallberg.

Ni når Michel på:

Telefon: 0702-138819

Mail: michel.ekberg@hittarpsik.se

Ni når Mattias på:

Mail: mattias.hallberg@hittarpsik.se

Som medlem i HIK-familjen:

• Blir man en del av den goda gemenskap som råder, vilket leder till fördjupade relationer och affärer.
  • Får man tillgång till ett av landets mest intressanta upptagningsområden med oslagbara möjligheter, både ideellt och kommersiellt.
  • Garanteras ni en värderingsbaserad sponsring som satsar på breddverksamhet, vilket vi anser är en direkt förutsättning mot toppen. I och med detta är vi övertygade om att ett sådant mjukt och inkluderande förhållningssätt ger just ert företag utmärkta associationsvärden.
  • Erbjuds ni alltså en positivt laddad omgivning helt utan risk, fylld av inlevelse och enormt mycket glädje.

Friends_skoloridrott (3)