Sponsorer

Sponsorer

HIK-familjen, vårt sammanhang för alla fantastiska företag som stöttar Hittarps IK, är i dag den enskilt viktigaste intäktskälla. Med hjälp av våra sponsorer ges vi möjligheten att ge våra barn och ungdomar än bättre förutsättningar, både inom ramen av våra verksamheten men också som samhällsmedborgare.

Som sponsor stöttar man en förening som drivs under visionen:

”Så många som möjligt – så länge som möjligt”

Hittarps IK har ett tydligt breddfokus med ungdomsfotbollen och barngymnastiken som bas och vi tror att detta är en bästa vägen för framgång. Ni stöttar dessutom en förening som anser att det är självklart att satsa likvärdiga resurser på både killar och tjejer.

Just HIK-familjen bildades 2012 med andemeningen att skapa en plattform för alla våra fantastiska sponsorer att umgås och därigenom bilda fördjupade relationer utifrån.

Vi är väldigt stolta över genomslaget och arbetar hela tiden med att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla medlemmar i HIK-familjen, hela tiden med våra ledord – Kul, Kamratskap och Kvalitet – närvarande

Vill ni läsa mer om HIK-familjen, klicka HÄR

Sponsorfolder 2017

Inskrivning-128