Inskrivning-57Inskrivning-40

Ungdom

Vår ungdomsverksamhet på fotbollssidan utgör själva stommen i Hittarps IK och består idag utav cirka 850 aktiva fotbollstokiga ungdomar. Vi har representation i alla åldrar från 5 till och med 18 år och du hittar information om våra lag, kontaktpersoner samt länk vid användning av annan hemsida på respektive lags egen sida här till vänster.

Våra ungdomslag har en extern hemsida som ni hittar här

I bifogad fil finner du dessutom paketeringen av vårt måldokument, ”Fotbollsresan”. Detta dokument förklarar i stora penseldrag vilka värderingar som präglar vår ungdomsverksamhet, vad det innebär att vara ledare och förälder med anknytning till Hittarps IK, vårt sociala ansvar i och med samarbetet med Friends samt den sportsliga röda tråd som genomsyrar samtliga ungdomslag.

För Hittarps IK är ungdomar, ledare, föräldrar och sponsorer potentiella kulturbärare för klubben och vår filosofi. Vår ambition är att alla, oavsett var man befinner sig i världen, som någon gång engagerat sig i Hittarps IK ska vara en stolt ambassadör för klubben.

hik-fotbollsresan

favicon-hittarp

”Så många som möjligt- Så länge som möjligt”