<< Tillbaka till Nyheter

Inför Laholm

Denna midsommarhelg är det herrmatch på Laröds IP. I morgon söndag kommer Laholms FK till norra Helsingborg. Avspark 15:00.

Inför matchen ligger Laholm tabellåtta och man får säga att laget för en stabil tillvaro i division 2. 17 inspelade poäng ger ett behagligt avstånd ner till bottenstriden samtidigt som det är lika många poäng upp till toppskiktet.

Visst frågetecken på formen då hallänningarna gått utan seger de tre senaste matcherna. Senast blev det förlust borta mot Bergdalen. Hemmalaget vann med en målrik historia med 4-2.

LFK är annars ett offensivt präglat lag och deras främste målskytt heter Elis Wijk. Han har noterats för sju mål hittills och bör så klart uppvaktas ordentligt.

HIK har två matcher kvar av vårsäsongen och båda spelas hemma på Laröds IP. Tabelläget är utmanande och att avsluta våren med två starka resultat hade så klart betytt mycket inför hösten. Vi tar en match i taget och går in i morgondagens match med rätt attityd.

Vi hoppas också på stark support. Som alltid är det fri entré på Laröds IP.

Varmt välkomna!