<< Tillbaka till Nyheter

Inför Öckerö

I morgon stänger herrarna vårsäsongen och laget gör det hemma på Laröds IP. Öckerö kommer till norra Helsingborg, avspark 14:00 och som vanligt är det fri entré på våra hemmamatcher.

Detta är också ett mindre smickrande jumbomöte mellan de två lagen som innehar tabellens två lägsta placeringar. Öckerö har nio inspelade poäng medan HIK för tillfället samlat ihop fem. En hemmaseger hade således gjort väldigt mycket för läget och verkligen gett Hittarp en biljett in i racet om förnyat kontrakt inför hösten.

ÖIF kommer till matchen med tre raka nederlag i resultatkolumnen. Senast blev det uddamålsförlust hemma mot Landvetter. Gästerna vann med 2-1.

Framåt har Ludvig Wiklander skördat störst framgångar med fyra mål på nio matcher.

HIK åkte på en tung nit senast, hemma mot Laholm. En ganska jämn match men hallänningarna var ändå snäppet bättre och vann rättvist med 2-0. Nya giv i morgon eftermiddag och mot just Öckerö har vi lite revansch att utkräva.

Vi hoppas herrarna lyckas avsluta en utmanande vår i dur och tre poäng hade verkligen gett laget lite motivation inför det stundande sommaruppehållet.

Avspark 14:00 och vi önskar laget stort lycka till!