Gribblings Hörna

Gribblings Hörna

Hans Gribbling är arenachef på Laröds IP och är således ansvarig för vår vackra idrottsplats med tillhörande inomhushall. Hans har en otroligt gedigen bakgrund inom detta gebit och drivs av att ständigt förnya och förbättra anläggningen. Ambition att försöka göra idrottsplatsen så användarvänlig som möjligt för våra alla besökare gör sig ständigt påmind, och kommer du i kontakt med Hans så är det i princip alltid med ett leende på läpparna som han bemöter dig.

Gribbling är dessutom lite av en gräskonnässör och med sina gröna fingrar besitter han kunskaper som många av oss bara kan drömma om. Cellulosa, klorofyll och fotosyntes är olika begrepp som Hans för sig med utan vidare ansträngning och hans förståelse för hur ett liten magert gräsfrö förvandlas till ett ståtligt strå är näst intill unik.

Lyckligtvis är Hans av den typen att han gladeligen delar med sig av sin breda expertis inom trädgårds- och idrottsplatsarbete, med ambitionen att hjälpa alla läsare att få bukt på sina egna utomhusytor. Här till vänster kommer Hans löpande att uppdatera oss med olika tips och annat förberedande som hjälper oss i jakten på den perfekta trädgården, gräsmattan eller annat åt det hållet.

Dessutom får vi en härlig inblick i Hans spännande vardag vilket verkligen inte är att underskatta.

favicon-hittarp

”Så många som möjligt – Så länge som möjligt”

Partners

Guldsponsorer