För alla fotbollsälskare är årets stora höjdpunkt nu bara veckor bort, och den 15/6 öppnar den ryska björnen upp sina väldiga labbar och hälsar alla varmt välkomna till årets VM-turnering. En kopiös apparat så klart och att Svenska Landslaget deltar gör ju att kvicksilvret i termometern närmar sig kokpunkten.

Även Hittarps IK vill vara med på ett hörn och vi har därför skapat ett ambitiöst VM-tips, som alla över 18 ges möjlighet att vara med i. Vi kommer att skapa ett riktigt starkt community i samband med detta tips, med dagliga uppdateringar, och vi vågar utlova en både rolig och rafflande tävling som alltså pågår parallellt med världsmästerskapet. Vinnaren ges dessutom möjlighet att dryga ut semesterkassan med en respektabel slant, vilket aldrig är fy skam när juli månads alla aktiviteter pockar på uppmärksamheten.

Här nere finner ni tipset, 100 kr/tips och max tre tips/person. Tipset lämnas in till mattias.hallberg@hittarpsik.se samt rasmus.leijon@hittarpsik.se senast den 13/6, och i samband med inlämnandet swishar man pengarna till 123 299 13 70. Märk betalningen med namn!

VM med HITTARPS IK

 

Partners

Guldsponsorer