Avslutning med HIK-familjen

Under fredagen satte vi punkt för kalenderåret med HIK-familjen.

Som alltid numera avslutar vi med Julefrokost och liksom 2018 var vi i år på alltid lika kvalitetstrygga Kol & Cocktails.

Det är med både stolthet och glädje som vi kan konstatera att rekordmånga 120 personer valde att sätta av tid denna Black Friday för att gästa denna avslutning. En siffra vi är innerligt tacksamma över och med några dagars distans till själva arrangemanget är vi väldigt belåtna med innehållet.

Micke och Kol dukade upp en alldeles utmärkt Christmas Grill och samtliga företagspresentationer (Lakritsfabriken/Kartonbolaget, Lyckos, Friends Of Executive) levererade storartat från scenen.

Vi är starka förespråkare av framförhållning och från HIK:s sida presenterades som brukligt marknadsplanen för hela nästa års. Dessutom fick resmålet för 2020 lite extra uppmärksamhet och under nästa år tar vi kosan till sagolikt vackra Sicilien. En destination som innehåller det mesta.

Avslutningsvis tog vi tempen på herrarnas nye tränare, Erik Edman som inte hade några större bekymmer med att besvara frågorna. En profil som är van vid det massmediala trycket, minst sagt. Damernas motsvarighet, Ieva Kibirkstis kunde dessvärre inte medverka eftersom hon vari Göteborg på utbildning. Klubb/Sportchef, Fredrik Elgström ersatte henne och redogjorde för läget med damtruppen inför den annalkande säsongen.

Vi passar på att tacka alla som satt färg på våra aktiviteter under året. Vi är väldigt tacksamma över att näringslivet i vår region ser ett värde i att stötta vår kamratklubb och sätter stor ära och heder i att förädla denna support genom att skapa starka mervärden runt Hittarps IK.

Avslutningsvis hoppas vi på samma unisona stöttning även under 2020. Varmt välkomna till ett nytt fartfyllt, relationsbyggande och starkt marknadsår med HIK-familjen-

//..Hittarps IK