Bildeves hjärta till P08

Bildeves Hjärta är ett pris som instiftades inför den här säsongen. HIK och Bildeve har en lång och stark relation som grundar sig i gemensamma värderingar om kamratskap och omtanke.

Genom detta pris vill HIK och Bildeve uppmärksamma ett specifikt lag som efterlevt dessa värderingar samt arbetat i en schysst och tolerant anda under säsongen.

I år gick priset till vår killar födda 2008. Vi vill rikta ett stort grattis till både spelare och ledare som verkligen arbetat med att skapa en inkluderande miljö med stor förståelse för att alla i gruppen är olika. Under gårdagskvällen delades priset ut och här nedan följer motiveringen:

"Bildeves Hjärta går 2020 till pojkar födda 2008 för det arbete man gjort under året kring attityder och respekt.

Både spelare och ledare har under året tydligt arbetat med sina budord och värderingar för sunda värderingar och en schysstare attityd inom gruppen. Ett arbete som vilar på omtanke och kamratskap i enlighet med de grundvärderingar Bildeve och Hittarps IK delar med fokus på att utbilda, utveckla och uppfostra.

Genom att sätta tydliga riktlinjer för hur man ska agera mot varandra, motståndare och domare skapar man en tryggare miljö i samband med match och träning där alla känner sig välkomna.

Inte minst har man också tagit stort ansvar inom det fadderskapsprogram man är en del av där alla spelare varit förebilder för ett yngre lag inom föreningen och är med och skapar ett tryggare Laröds IP och ett bättre samhälle.”

Stort grattis än en gång.

//..Hittarps IK