Eskilscupen på Laröds IP

Efter ett par års uppehåll är det till helgen äntligen dags för Eskilscupen igen. En av Sveriges största turneringar äger rum över hela Helsingborg och Laröds IP är så klart inget undantag.

På vår idrottsplats ska det spelas 156 matcher mellan fredag-söndag. Som vanligt bemannar HIK kiosken och det kommer vara fullt pådrag från morgon till kväll under dessa tre dagar. Samtliga intäkter från försäljningen tillfaller klubben och som alltid är vi gravt tacksamma över stödet.

I Eskilscupen har vi i år 32 lag som representerar Hittarps IK på både flick- och pojksidan. Åldersspannet är 8-17 år och vi önskar samtliga stort lycka till i cupen.

Vi ser fram emot den enorma anstormning av människor till Laröds IP och vill redan nu tacka alla ideella krafter som ställer upp.