Eskilscupen - Tack!

Årets upplaga av Eskilscupen är avslutad och Hittarps IK kan se tillbaka på en mycket lyckad helg.

På Laröds IP var det fullt pådrag i dagarna tre. Över vår vackra idrottsplats genomfördes 156 matcher under fredag-söndag. Stort tack till alla ideella krafter som ställt upp under helgen och hjälpt oss att serva alla våra besökare.

På plan var HIK en av turneringens klart största aktörer med 32 anmälda lag. Totalt spelade Hittarp 192 matcher och på dessa gjorde våra lag 426 mål. Vi hoppas att alla är nöjda med helgen, både på och utanför plan.

Självfallet måste vi också nämna vårt P17-lag som vann hela turneringen. Laget vann samtliga åtta matcher i turneringen och i finalen besegrades Eskilsminne med 2-0.

En mycket välförtjänt seger.

Laröds IP och Hittarps IK sadlar nu om med fullt fokus på höstsäsongen som strax stundar.