Förlust mot Laholm

Våra damer råkade ut för en svidande förlust i helgens bortamöte mot Laholms FK. I en jämn batalj skulle hemmalaget dra det längsta strået. Matchen slutade 2-1 till LFK.

Det var också Laholm som tog ledningen. Detta efter knappa 20 minuter. HIK skulle dock resa sig och strax innan halvtidsvilan lyckades gästerna få in en kvittering. Emma Björklund var sist på bollen.

Efter paus trummade båda lagen på, förutsättningarna tillät inget skönspel men kampen var högst närvarande.

Med 20 minuter kvar att spela skulle Laholm, återigen genom Julia Bengtsson, ta ledningen. Väldigt surt och trots att våra damer tryckte på för en kvittering lyckades man inte få hål på hallänningarna.

Ett tungt nederlag men resultaten i övriga matcher gör att Hittarp fortsatt befinner sig på rätt sida strecket. En match återstår, hemma på Laröds IP, och för motståndet i avslutningen svarar Halmstads BK.

Avspark 14:00 på söndag och om den matchen går att läsa här på hemsidan senare i veckan.