Fredrik Dupont ny klubbchef

Hittarps IK hälsar Fredrik Dupont välkommen i rollen som ny klubbchef. 

Fredrik är ett välbekant ansikte i klubben då han varit en del av styrelsen de senaste två och ett halvt åren och även är ledare för pojkar födda 2011. Han kommer närmast från en tjänst som Key Account Manager på Nestlé.

Jörgen Olsson, styrelseordförande:

”Vi är glada att Fredrik valt att tacka ja till rollen och leda klubben framåt. Hans långa erfarenhet av föreningsliv och marknadsrelaterade roller i yrkeskarriären är en bra kombination och vi ser fram emot att Fredrik tar vid och utvecklar vårt arbete ytterligare. Fredrik känner föreningen och är väl insatt i vårt arbete genom sin roll i styrelsen och sitt ideella engagemang som ledare.”

Fredrik Dupont om att tillträda rollen som klubbchef:

”Jag ser verkligen fram emot att komma in och arbeta operativt i föreningen. Jag har följt det strategiska arbetet från styrelsehåll de senaste åren och känner mig redo för att gå in och ta det operativa ansvaret för verksamheten. Vi står på en stabil plattform och jag är nyfiken på alla de möjligheter vi har framför oss att fortsätta att utveckla vår verksamhet och skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla barn och ungdomar som vill vara en del av Hittarps IK.”

Fredrik tillträder sin tjänst senast 3 oktober och vi hälsar honom varmt välkommen till vår kamratklubb i norra Helsingborg.