Fredrik Elgström går till HIF

Efter lite mer än tre år i rollen som Klubbchef går Fredrik vidare till nya utmaningar i rollen som Försäljningschef Privatmarknad i Helsingborgs IF.

Fredrik:

”Jag är väldigt stolt över det arbete vi gjort i Hittarps IK de senaste åren! Vår kärnverksamhet med gymnastik och fotboll har varit igång trots tuffa tider under pandemin samtidig som vi har satt igång en rad projekt utanför träningshallen och fotbollsplanen i form av e-sport, nattvandring, Gatulaget, hållbarhetsforum, mentorskapsprogram och mycket mer. Föreningen har en spännande resa framför sig och jag ser fram emot att följa arbetet vid sidan om som medlem och supporter till vår fantastiska kamratförening”

Jörgen Olsson, styrelseordförande:

”Vi säger stort grattis och lycka till, samtidigt som vi sänder ett stort tack till Fredrik för det arbete han gjort för Hittarps IK de senaste åren. Fredrik har gjort ett fantastiskt arbete med att utveckla vår organisation och verksamhet där han skapat en bra plattform för oss och den resa vi är på. Samtidigt är vi glada att Hittarps IK återigen visar att vi kan vara en språngbräda till elitfotbollen för de som har ambitioner för det”

Fredrik är kvar på Laröds IP till och med den 31 jul och arbetet med att hitta en ersättare sätts nu igång. Du hittar annonsen på hemsidan under morgondagen:

Har ni frågor eller funderingar kontakta styrelseordförande Jörgen Olsson.

Vi säger stort grattis till Fredrik och önskar honom lycka till i det nya uppdraget.