Händer i HIK-familjen

HIK-familjen, vårt företagssammanhang, består för tillfället av dryga 130 företag från Helsingborg med omnejd. I nätverket arrangeras en rad aktiviteter och tillställningar av olika slag, alltid med klubbens ledord närvarande: Kul, kamratskap, kvalitet. Under parollen "Händer i HIK-familjen" kommer vi att lyfta några av de aktiviteter som genomförts den senaste tiden med förhoppningen att inspirera fler företag att ta del av de mervärden som ett partnerskap med Hittarps IK innebär.

Det har varit en intensiv återstart efter sommaruppehållet och vi har en riktigt rolig höst och vinter att se fram emot med nätverket. Traditionsenligt startade vi upp hösten med HIK-familjens populära Krogcykling, en efterlängtad aktivitet som på grund av pandemin tvingats till paus de senaste åren. Årets evenemang arrangerades i samarbete med Brasseriet, Yoko och Venti. Hittarps marknadsansvarig Jacqueline summerar:

- En fantastiskt rolig kväll! Det är en sport att cykla mellan serveringarna med lite tidspress, det adderar något extra till den här gruppen tycker jag. Det bor en liten vinnarskalle i de flesta av oss. Stämningen var festlig från start och vi kan skatta oss lyckliga som har så vassa krögare i HIK-familjen.

Golf är ett annat återkommande inslag i aktivitetsplanen och tillsammans med Hittarps huvudpartner Valvet Mäklarfirma arrangerades årets andra golftävling i början på september. Värd för tävlingen var Allerum GK som med sin natursköna bana dessutom levererade ett golfväder utom denna värld. 

- Återigen ska våra partners ha cred som bidrog till inramningen den här dagen. Jag tror inte någon missat att våra deltagare hade chans på en fabriksny Mercedes AMG ute på ett av hålen, det blev en riktig snackis! Med DJ, lakritsprovning och avslutande lunch med fantastiska priser kan vi summera en riktigt lyckad aktivitet, säger Jacqueline. 

Den senaste i raden av nätverksaktiviteter arrangerades förra veckan när Hittarps IK för tredje året i rad var en del av Sveriges största digiloga hållbarhetskonferens A Sustainable Tomorrow. 

Det digiloga formatet innebär ett rikstäckande nätverk av hubbar som livestreamar konferensen och bjuder in deltagare till hubben. Tillsammans med våra partner Öresundskraft och SPP samt två andra nätverk i staden, HIF-nätverket och Marknadsföreningen i Helsingborg, arrangerades en hubb på Radisson Blu Metropol med nära 70 deltagare. Fredrik Reinfeldt och Gunhild Stordalen var två av de totalt 21 talarna på konferensen som pratade hållbar utveckling på temat "Halvvägs till 2030". Jacqueline är mer är nöjd:

- Vi är extremt nöjda med årets hubb! Tillsammans med Öresundskraft, SPP, HIF och MiH skapade vi ett helt unikt mervärde med hubben genom att sammanföra våra nätverk och skapa en helt ny mötesplats. Här snackar vi verkligen att mötas över gränser. Efter konferensen hade vi en mycket lyckad workshop där flera konkreta actions kom upp på borden. Jag tror alla som var där fick med sig något värdefullt därifrån. 

Vad väntar i närtid i HIK-familjen då? På schemat ligger allt ifrån frukostträffar till padel och en tur över sundet till nyrenoverade Marienlyst för en chans att umgås i avslappnad miljö. Planeringen inför 2023 är i full gång och lagom till jullunchen i slutet på november kommer nästa års nätverkskalender att presenteras, lika varierad och intressant som alltid. 

- Vi är lyhörda och tar till oss den feedback vi får från våra partners under året. Vi tror fortsatt på att ha ett brett innehåll som tilltalar många. Men vi jobbar med människor och måste komma ihåg att alla inte gillar samma saker. Kan vi bibehålla variationen av aktiviteter, fortsätta jobba tillsammans med våra partners och se till att hålla oss ajour med vår omvärld för att lyfta in aktuella, relevanta ämnen emellanåt tror jag att vi har alla förutsättningar att fortsätta utveckla HIK-familjen, avslutar Jacqueline. 

Är du nyfiken på HIK-familjen och vill gästa en kommande träff, eller är du intresserad av partnerskap med oss? Tveka inte att höra av dig!

Lägg ett mail till jacqueline.magnusson@hittarpsik.se