Hattrick By FC Rosengård

Projektet syftar till att inspirera och utbilda flickor i Skåne i åldrarna 12-15 år. Tanken är att behålla tjejerna längre inom föreningslivet, höja status för damfotbollen och sprida kunskap i aktuella ämnen.

Från Hittarps IK är det våra flickor födda 2010 som kommer få ta del av detta fantastiska initiativ!

I fredags var det kick-off och ledarna fick en genomgång av upplägget innan samtliga fick se den allsvenska matchen mellan FC Rosengård och IFK Kalmar inne på Malmö IP.

Nästa steg i projektet är att FC Rosengård kommer till Laröds IP och genomför en lagträning med våra spelare. Träningen hålls av elittränarna samt två A-lagsspelare från FC Rosengård. Häftigt!

F10 är dessutom redan involverade i vår spelar- och tränarutbildning och våra inspirationsträningar på fredagar, som vi tidigare har berättat om. En fantastisk höst, fullmatad med nyheter och fotbollsglädje, väntar våra tjejer!