Hemkörning med HIK tillbaka

Hittarps IK vill ta ansvar för norra Helsingborg och vår roll som samhällskraft även utanför fotbollsplanen och gymnastikhallen aktualiseras ordentligt i dessa dagar. När nu nya riktlinjer har presenterats, med anledning av ökad smitta, har HIK valt att återaktivera vår hemkörningstjänst. Från och med nästa vecka drar vi igång.

Vi erbjuder hemkörning av matvaror till äldre och extra utsatta som bor i vårt upptagningsområde. Många befinner sig fortsatt i karantän under den kommande perioden och kan Hittarps IK fungera som en underlättande funktion i de äldres vardag är det självklart för oss att skrida till verket.

Jenny Nordström är klubbens kontaktperson och är den som koordinerar upplägget. Känner ni någon i behov av denna tjänst så kontaktar ni henne för ytterligare info:

Jenny.nordstrom@hittarpsik.se

Vi tar emot beställningen, sköter inköpet och levererar sedan till dörren. Betalningen görs upp med klubben i samförstånd.

Denna tjänst gör vi helt gratis och är vårt sätt att ge tillbaka till området vi både uppskattar och verkar för. Under föregående period var det många ”kunder” som ändå ville återgälda tjänsten och detta går så klart jättebra. Vi vill därför tydliggöra att all ekonomisk kompensation, som verkligen inte är nödvändig, tillfaller HIK:s ungdomsverksamhet.

Varmt välkommen att kontakta oss.

//..Hittarps IK