Idrottslek med HIK

På lördag drar HIK:s populära Idrottslek igång igen för hösten. 09:30-10:30 hälsar vi flickor och pojkar i åldrarna 1-4 år varmt välkomna att förgylla Hittarpshallen med sin närvaro.

Bana 1 som gäller och som tidigare är det principen ”Ett barn – en förälder” som tillämpas vid denna aktivitet. Vi har ansvariga som bygger upp förutsättningarna men föräldrarna har sedan ansvar för sina egna barn.

Genom spännande och fantasifulla lekar och övningar inspirerade av bland annat gymnastik och idrotter där bollen är i fokus, kommer barnen få upptäcka hur kul det är med idrott och rörelse. Det blir hinderbana, lekar, bollövningar och en massa annat skoj där koordination och kroppskontroll är grunden. 

Hopp och skutt, fart och fläkt och massa energi och skratt genomsyrar Idrottsleken med Hittarps IK.

Kl.9:30-10:30 drar vi igång i Hittarpshallen. Det krävs ingen föranmälan detta sker på plats från lördag. 

För alla som vill göra något kul med era små barn är detta aktiviteten för er! Låt ditt barn välkomnas in i idrottsvärlden!

Kostnad: 500 kr per barn och termin

Detta koncept startades förra hösten och blev omgående en succé. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda de allra minsta en aktivitet och hoppas så klart att många energiska barn sluter upp även denna höst.

Vi hälsar er varmt välkomna på lördag.

//..Hittarps IK