Inför avslutningen

På lördag går herrarnas säsong i mål och vilken otrolig resa det har varit. Inför epilogen leder de redan klara seriesegrarna med magnifika nio poäng. Siffror som verkligen klargör lagets dominanta tabellställning.

Dessutom går man in i matchen med nio raka segrar i ryggen. Det har verkligen varit en enastående höst och vi har snart kvar några hattar att lyfta.

Däremot hoppas vi att laget får avsluta med en tionde rak trepoängare, det har laget och tränarna förtjänat.

För att mäkta med en sådan svit krävs det alltså seger hemma mot Råå IF. Laget från fiskeläget strax söder om Helsingborg har inte haft en lika munter säsong och är redan klara för division 4 under 2022.

En missräkning och inför avslutningen av säsongen valde föreningen att agera på tränarsidan. Två nya tränare har rekryterats och dessa heter Johan Söforth och Ola Nilsson, den sistnämnde är den tidigare HIF-profilen. Den nya tränarduon har i uppgift att få upp Råå i trean igen och det är klart att de önskar avsluta snyggt så de får med sig lite optimism in i den stundande försäsongen.

För Hittarps IK är det annat ljud i skällan. Erik Edmans mannar ska spela division 2-fotboll den kommande säsongen men som alltid lär det ömsas en del skinn. Några spelare lämnar och i deras ställe kommer nya ansikten in.

Morgondagens avslutning startar klockan 14:00 uppe på Laröds IP:s konstgräs. Naturligtvis fri entré så ta er gärna upp en sista gång innan vinterdvalan tar vid.