Inför Balkan - Genrepet

I helgen är det dags för herrarnas genrep inför seriepremiären nästa helg. Laget reser söderut, till Lindeborgs IP, för att där mäta krafterna med FBK Balkan. Avspark 13:30.

Uppgiften som stundar är intressant. Balkan tillbringar också stora delar av sin vardag i division 2 fast i den sydligaste serien. Förra året slutade laget tabellelva med blott en poäng ner till negativ kvalplats. Inför årets säsong hoppas laget säkerligen på en mer framskjuten placering.

Under försäsongen har laget varvat bra resultat med lite sämre. Senast förlorade man mot Malmö City men av den matchen går det nog inte att dra några större växlar. Förra årets interna skytteligavinnare, Lucas Hallberg Wotango är kvar i laget. En ganska pålitlig målskytt som säkerligen kommer fortsätta agera offensivt nav.

HIK kommer från ett par riktigt bra matcher och vi hoppas att laget fortsätter vässa formen inför premiären mot Varberg. Senast svarade herrarna för säsongens bästa insats i segern mot Högaborg.

Ett välkommet glädjebesked som vi nu ska bygga vidare på. Konkurrensen slipas och ska man säkra en plats i startelvan mot Varberg nästa helg vill det till att visa framfötterna i morgon lördag.

Avspark 13:30 som sagt och vi önskar våra HIK-pågar stort lycka till!