Inför Borås AIK

På söndag återupptas futsalserien efter ett kortare uppehåll. Damerna fick bästa tänkbara inledning i premiären, då Orust bortaslogs med 3-1, och till helgen väntar en ny match på bortaplan. Denna gång bär det av till textilstaden Borås för match mot Borås AIK.

Avspark 15:30 i Almåshallen.

Söndagens motståndare inledde också säsongen med en övertygande seger, satsande GAIS gnetades ner med 2-1 hemma i Borås. Med tanke på att GAIS pulvriserade IFK Göteborg i den efterföljande matchen, som slutade hela 8-1 till de grönsvartrandiga, kan man enkelt lista ut magnituden av premiärsegern.

För HIK är Borås AIK en ny bekantskap och redaktionen har inte järnkoll på lagets kapacitet, mer än den meriterande segern i säsongsinledningen. Fokus ligger på den egna matchplanen och med ytterligare två träningsveckor i benen är det ett samspelt HIK-lag som tar sig den tre timmar långa resan till Borås.

Vi hoppas att man fortsätter på den inslagna vägen och därmed reser hem till norra Helsingborg med tre nya poäng under söndagseftermiddagen.

Lycka till!