Inför Fortuna

I eftermiddag väntar ny omgång för våra damer som reser till Rydebäck för att försöka bemästra Fortuna FF. Avspark 13:00 på Rydebäcks IP.

Ett litet derby mellan två klubbar som har centrala Helsingborg emellan sig.

FFF ligger för närvarande nia i tabellen och kommer till matchen med en stark 6-1-seger i ryggen. Tennissiffror hemma mot Ängelholm efter tre mål av Olivia Ottosson.

Hon är dock inte lagets främsta målskytt. Emmie Persson har nämligen gjort åtta mål på 16 matcher och leder därmed Fortunas interna skytteliga.

HIK kommer till matchen med finfin form. Derbysegern mot Eskilsminne följdes upp med en gedigen prestation hemma mot Röke. Den matchen slutade 5-0 till Hittarp och vi hoppas så klart att man nu fortsätter rada upp segrar under säsongsavslutningen.

Tre matcher återstår av säsongen och det finns fortfarande mycket att spela om. En seger i eftermiddag kan skaka om tabelltoppen ordentligt vilket hade varit väldigt roligt.

Vårmötet lagen emellan slutade 2-2 så våra HIK-spelare är säkerligen sugna på att knipa en skön trepoängare i eftermiddag.

Avspark 13:00 och vi önskar laget stort lycka till.