Inför Fortuna

Redan i kväll är det dags för en ny träningsmatch för våra herrar. Denna gång är det Laröds IP som gäller och för motståndet svarar Fortuna FF. Avspark 19:45 uppe på C-plan.

Fortuna hör hemma ute i Rydebäck och är på en offensiv resa uppåt i seriesystemet. Förra året lyckades laget ta sig upp i division 3 där man nu spenderar majoriteten av sin tillvaro.

I laget finns många med HIK-koppling. Inte minst huvudtränare Rasmus Leijon som många minns med värme när han var verksam på Laröds IP. Även Nicklas Nielsen, som är spelande assisterande tränare, hade en uppskattad sejour i Hittarps IK. Båda är varmt välkomna till norra Helsingborg.

Just Nielsen har ett väldokumenterat målsinne och att lyckas avväpna honom är alltid en framgångsfaktor. Även Tobias Mörkhöj hade en stark fjolårssäsong med 17 mål på 20 matcher.

FFF har gjort en stark försäsong och är obesegrade efter sex matcher. Senast besegrades Klippan med 5-0. Niklas Nielsen gjorde två av målen.

HIK kommer från en stark prestation borta mot Höganäs. Efter ett par matcher med skrala resultat var detta positiva besked väldigt välkommet.

Nu hoppas vi kunna fortsätta på inslagen väg genom att sätta ytterligare en prestation som ligger i linje med lagets spelsätt och principer.

Avspark 19:45 och som alltid är det fri entré på våra hemmamatcher.

Lycka till!