Inför Herrestad - Futsal

Efter tre raka bortamatcher i inledningen av säsongen är det på söndag äntligen dags att göra hemmapremiär. I år kommer Hittarps IK att hålla till i Maria Park-hallen men just på söndag spelas matchen i trotjänaren Hittarpshallen. Detta då det pågår annat event i vår nya hemmahall.

För motståndet svarar Herrestads AIF och matchen startar 14:00.

Efter tre spelade matcher står Herrestad på två inspelade poäng. två kryss och en förlust. Senast delade laget på poängen med Orust i en målrik historia. Matchen slutade 4-4. Lova Fredgren är lagets främsta målskytt med fyra mål, vilket är en stark siffra efter bara tre spelade matcher.

HIK har samlat ihop fyra poäng och svarade för en gedigen insats senast i tuffa matchen borta mot GAIS. Efter två matcher utan seger är lagets segeraptit säkerligen stor och vi hoppas så klart att man kammar hem många trepoängare innanför Skånes gränser denna säsong. Det vill nog till om seriesegern ska vara inom räckhåll, den stora konkurrensen i åtanke.

Grunderna i spelet sitter förvånansvärt bra med tanke på att gruppsammansättningen är relativt ny. Däremot lyser effektiviteten framåt lite med sin närvaro. Förhoppningsvis kommer det en rejäl offensiv islossning redan på söndag inför hemmapubliken.

Vi önskar laget stort lycka till och hälsar publik, gäster och domare varmt välkomna till Hittarpshallen på söndag. Avspark 14:00!