Inför Laholm - Dam

Dramatiken fortsätter för våra damer som nu bara har två matcher kvar att spela av säsongen. Efter två raka superviktiga segrar har HIK lyckats ta sig ovanför strecket men det är löjligt jämnt om platserna bredvid.

Inför omgången står nämligen HIK, Hällaryd och Färjestaden på samma poäng. Hällaryd är för tillfället på nedflyttningsplats i egenskap av sämre målskillnad. Det lär således fortsätta vara spännande hela vägen in i mål denna säsong.

I morgon lördag reser Hittarp till Glänninge Park i Halland för match mot Laholms FK. Avspark 12:00.

Sjätteplacerade LFK har inte mycket att spela om i tabellen. Upp till femteplacerade Trelleborg är det tio poäng och ner till sjuan Nättraby är det fyra poäng. Mycket talar således för att laget slutar sexa.

I den senaste matchen förlorade man mot dåvarande jumbon, Emmaboda på bortaplan med 1-0. I matchen dessförinnan besegrade laget däremot seriesuveränen Ifö Bromölla med 2-0. Två väldigt oväntade resultat fast på varsitt håll.

Framåt är syskonen Axeldal viktiga att få stopp på. Systrarna Isabelle och Ida har gjort nio respektive åtta mål vardera och ska således hållas under uppsikt.

Hittarps IK reser norröver fyllda av tillförsikt. Med två segrar i ryggen har laget verkligen gett sig själva chansen att förlänga sejouren i ettan. Förhoppningsvis kan våra damer fortsätta med samma fina inställning även under de två avslutande omgångarna.

Vi önskar laget stort lycka till.