Inför Varbergs GIF

Seriespelet rullar på för våra herrar som går in i hetluften redan ikväll. Än en gång vankas det bortamatch då laget reser norröver för match mot Varbergs GIF.

I höstomstarten spelade HIK 3-3 med Sävedalens IF. Ett klart godkänt resultat men samtidigt hade Hittarp en tvåmålsledning en bit in i andra halvlek och sådana är alltid tuffa att tappa.

Varberg spelade också lika, hemma på Varberg Energi Arena, med Assyriska BK. Den matchen slutade 2-2. ABK är tabelljumbo så det är klart att laget nog önskat tre poäng i den omgången.

I övrigt ligger laget nia i tabellen med 16 inspelade poäng. Jesper Gunnarsson heter lagets främste målskytt med tre noteringar.

Vårens möte lagen emellan slutade med HIK-seger och vi hoppas på samma utgång även i morgon.

Avspark 19:30 och vi önskar våra herrar stort lycka till.