Inför Västra Karup

Ikväll spelar damerna den sista hemmamatchen innan sommaruppehållet och ånyo väntar tufft motstånd.

Tabelltrean Västra Karup kommer nämligen på besök, avspark 19:00 hemma på Laröds IP.

HIK svarade för en bragdartad insats senast då seriesuveränen Åhus åkte på sin första förlust denna säsong. Matchen slutade 4-3 till Hittarps om därmed har rejäl tätkänning.

23 poäng har vi samlat in, lika många som kvällens motståndare. Vi har också rejäl revansch att utkräva då vi förlorade mot just Västra Karup i premiären.

VKIF kommer från en tung förlust borta mot Eskilsminne. Den andra denna säsong. I övrigt har laget haft en stark säsong och är helt klart förtjänta av den framskjutna tabellplaceringen.

Framåt handlar det mesta om Marie Schön och Malin Forsell. 10 respektive 8 mål vardera talar sitt tydliga språk och vi hoppas så klart att HIK-försvaret ska lyckas kväva deras framfarter med klinisk ackuratess.

Hittarp har i övrigt mycket god form och det är klart att segern mot Åhus gjort mycket gott för självförtroendet. Det ryms gott om kapacitet i laget och nu har vi också fått ett kvitto på att laget kan slå samtliga lag i serien.

Två matcher återstår av vårsäsongen och vi hoppas på sex fina poäng in på kontot.

Avspark 19:00 ikväll, fri entré så klart. Varmt välkomna förbi.