Inskrivning - Fotboll

Lördagen den 4/4, avspark 09:00 på Laröds IP, är det dags för årets inskrivning på fotbollssidan. Vi hälsar då flickor och pojkar födda 2015 och äldre varmt välkomna att bekanta sig med Hittarps IK, vår kamratklubb i norra Helsingborg. 

Med anledning av det rådande coronaläget har vi för avsikt att hålla inskrivningen utomhus. Vi kommer presentera Hittarps IK och sedan skriva in alla våra nya små stjärnskott.  

Hittarps IK lyder under devisen "Ett barn - en förälder" och arbetar aktivt med att inte framstå som en "grindklubb". Vi älskar föräldraengagemang, betraktar det som en av klubbens stora framgångsfaktorer och är också i behov av ett sådant engagemang för att kunna bedriva en stark och inkluderande verksamhet med våra barn i centrum. 

Ett sådant engagemang är att ställa upp som ledare/tränare. Vet man redan nu med sig att man vill vara ledare för sitt barns grupp så tar vi tacksamt emot den infon redan innan inskrivningen. Skicka till Mattias Hallberg så bistår han med vidare information:

mattias.hallberg@hittarpsik.se 

Själva fotbollsträningen drar igång lördagen efter påsk.

Varmt välkomna hälsar Hittarps IK