Järla i kvartsfinalen - Futsal

Efter gårdagens avslutande omgångar i RFL är det nu klart att HIK ställs mot Järla IF i kvartsfinalen. Dubbelmötet går av stapeln helgerna 20/21 (hemma) och 27/28 (borta) denna månad.

Järla ligger i Nacka, strax söder om Storstockholm, och detta är första gången som Hittarps IK möter laget.

Vårt kommande motstånd slutade tvåa i RFL Svealand, en bit efter suveränen Djurgårdens IF. På åtta spelade matcher vann laget fem, kryssade en och förlorade två.

I den senaste matchen pulvriserade Järla serietrean Rågsved med 10-2. Ett styrkebesked.

Framåt är det viktigt att HIK har koll på Susan Kiryo. Anfallaren har gjort 15 mål på åtta spelade matcher. Även Veronica Nyström förtjänar uppmärksamhet, tio mål har hon noterats för.

Vi ser fram emot matcherna och önskar laget stort lycka till!