Nyförvärv på Sportkontoret

Hittarps IK kan glatt förmedla att rollen som Ekonomi- och Administrativt ansvarig nu tillsatts och vi hälsar Maja Gustafsson varmt välkommen till vår kamratklubb. Detta är en halvt unik tjänst då den delas med Hittarps Ridklubb och att två starka aktörer i norra Helsingborg ytterligare förstärker en redan god relation ligger helt i linje med vår uttalade målsättning att inleda samarbeten med föreningar som matchar våra inkluderande värderingar.

Maja har haft denna tjänst i just Hittarps Ridklubb sedan tidigare och har därmed bra koll på arbetsbeskrivningen. Hon är dessutom bevandrad när det kommer till de olika program och system som används och startsträckan är därför mer kort- än långdistans. Hon har dessutom gedigen bakgrund inom detta område, bland annat hos en av våra uppskattade samarbetspartners Baker Tilly.

Tjänsten är på 75% och av dessa utgör HIK 50% och HIRK 25%.

I Hittarps IK är det Maja som tar över det löpande arbetet beträffande ekonomi och administration. Hon är ansvarig för fakturering, bokföring, lagkassor och spelar dessutom en central roll i klubbens budgetarbete.

Ni når henne enklast på:

ekonomi@hittarpsik.se

Vi hälsar Maja varmt välkommen till Hittarps IK!